2016. február 13., szombat

ÖSSZEFOGLALÓ A 2015-ÖS ÉV MÁSODIK FELÉRŐL - 1. RÉSZ

A tavalyi év második felében történtekről eddig még nem sikerült beszámolni, pedig sok felemelő, megható vagy éppen vidám pillanatnak lehettünk részesei. Következzen tehát egy rövid összefoglaló, először is a 2015 nyári eseményekről:

A nyári "szezon" egy gyönyörű családi ünneppel kezdődött, amit az egész egyházközség együtt ünnepelt - Olívia keresztelésének lehettünk mindannyian tanúi 2015. június 21-én. 










Mindhárom bátyókája tagja a ministráns "törzsgárdának" és a szereplő csoportnak, szóval nagyon várjuk, hogy ő is csatlakozzon a csapathoz. :)

Július 29-én, szerdán este koncertteremmé alakultunk át: A Magyar Continental Singers együttes koncertjének adtunk helyet, tekintettel arra, hogy a szabadtéri előadást az időjárás nem tette lehetővé. Kicsit szűkösen voltunk, de mindenképp különleges élmény volt.







Augusztus 20-án Államalapítónkat, Szent István királyt ünnepeltük, és a szentmise keretében megáldott kenyérből mindenki kapott egy szeletet.


A nyár egy másik csodaszép családi ünneppel ért véget, augusztus 22-én Enikővel és Attilával örülhettünk együtt, házasságkötésük alkalmából.





Nincsenek megjegyzések: